Načítání...
 

Kruciální otázka

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 12.05.2024 20:43 - (862 Návštěv)

kdyby měl Adolf Hitler v roce 1944 nebo v dubnu 1945 k dispozici 6.000 jaderných raket schopných zasáhnout kterékoliv místo na zemi, použil by je?

Šílenci ve vedení

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 12.05.2024 18:49 - (687 Návštěv)

jako voli vedení na porážku jde lid obecný za šílenci ve vedení států

Mírová demonstrace!

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 12.05.2024 17:45 - (557 Návštěv)

Setkání chcimírů na demonstraci za mír na Václavském náměstí

Globální sociopati: krásu musíme zabít

Autor: Václav Umlauf - Zveřejněno 09.05.2024 11:12 - (1779 Návštěv)

Dnešní jedno procento globálních sociopatů je zajímavé tím, že má prakticky všechno bohatství planety, jezdí hodně hezkým Lolita expresem a obecnému lidu servírují jako ideál krásy naprostou estetickou demenci.

Osudový rok, kdy Západ začal nenávidět nové Rusko

Autor: Václav Umlauf - Zveřejněno 07.05.2024 21:55 - (1655 Návštěv)

Nový sen západních elit o dobytí Ruska opakuje neúspěšnou invazi Západu do tehdy vznikajícího Leninova Ruska (ještě nikoliv SSSR). Jen se oprášil starý scénář, dnes prováděný pomocí technologie barevných revolucí.

Dobové zhnusení neoliberálním cirkusem

Autor: Václav Umlauf - Zveřejněno 29.04.2024 13:20 - (2435 Návštěv)

Končící anglo-saské impérium prožívá existenciální stav, který se před zánikem Říma nazýval "taedium vitae".

Zemřel Jaroslav Bašta

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 13.04.2024 14:10 - (1634 Návštěv)

Svou nabídku světu učinil, před Bohem se stydět nemusí

V jednotě je síla

Autor: Pavel Letko - Zveřejněno 02.04.2024 09:00 - (3006 Návštěv)

Americký senátor Walberg navrhl rychlé konečné řešení palestinské otázky.



Přehled války v Gaze ke konci 2023 je tragická záležitost. A celý Blízký a Střední východ se nyní postupně dostává do dalšího kola války.


Starší podcasty najdete (prozatím) na Youtube zde a na Telegramu ZDE.


Metodické úvahy o kvantifikaci nečistot DNA ve vakcíně COVID-19 mRNA Comirnaty
Studie publikovaná tento měsíc zjistila, že injekce genové terapie mRNA Covid od společnosti Pfizer obsahují více než 500krát větší množství DNA, než je přípustné, což vyvolává obavy, že se DNA může integrovat do vlastní DNA očkovaného člověka a způsobit mutace, které mohou vést k nemocem, jako je rakovina. (10.3390/mps7030041)

Americká zásadní krize očima Rand Corporation
Na konci dubna dodal RAND Corporation, největší americký think tank, interní zprávu pro Pentagon. Americké noviny získaly kopii dokumentu a shrnuly jeho obsah. Podstatou studie je fakt, že USA se blíží úpadku, ze kterého se vzpamatovalo jen málo velkých mocností. Konkurenční postavení USA je ohroženo jak interně (pokud jde o zpomalující růst produktivity, stárnoucí populaci, polarizovaný politický systém a stále zkorumpovanější informační prostředí), tak externě (pokud jde o rostoucí přímou výzvu Číny a klesající respekt k americké moci z desítek rozvojových zemí). Studie varuje, že tento pokles se zrychluje. (journal-neo.su)

PS. Impérium se likviduje samo a teď je na řadě střední střída, aby zachránila ty "hodnoty".

Izraelský historik vyslýchán v USA
Izraelský historik a autor knihy "The Ethnic Cleansing of Palestine (2006)" Ilan Pappé tvrdí, že byl vyslýchán americkými úřady 2 hodiny a že jeho telefon byl zabaven FBI při příjezdu na letiště v Detroitu Historik uvedl, že se ho úřady zeptaly, zda je "zastáncem Hamásu" a zda považuje události v Gaze za genocidu. Také mu byly položeny otázky o povaze jeho vztahů se svými arabskými a muslimskými přáteli. (Telegram)

PS. Během současné genocidy v Gaze se jeho kniha stala bestsellerem.

Slovenský premiér Robert Fico asi přežije, britská média zřejmě pokus o atentát ospravedlňují
Vicepremiér Robert Kaliňák na brífinku novinářům řekl, že není pochyb o tom, že útok byl politicky motivovaným pokusem o atentát. "Neschopnost přijmout vůli nějaké části veřejnosti, což se některé skupině nelíbí, je výsledek, ke kterému se dnes dopracovali," uvedl v narážce na Ficovy politické oponenty. Široce se šíří video z výslechu zadrženého podezřelého, kde se muž identifikovaný jako Juraj Cintula přiznává, že nesouhlasil s politikou své vlády. Západní mediální pokrytí pokusu o vraždu bylo přinejmenším zajímavé. Fico byl po boku Viktora Orbána disidentem, pokud jde o linii NATO na Ukrajině. Novinář Glenn Greenwald to komentoval následovně: "Poslechněte si tuto zprávu Sky News o střelbě Roberta Fica. Nejen, že se blíží k ospravedlnění pachatale, protože je proti pomoci Ukrajině, ale tak mimochodem naznačují, že je placen Kremlem. Toto příležitostné obvinění je na Západě velmi rozšířené, a hodně toxické. Dotyčný kanál Sky, který označuje Fica za "velmi proruského" a tvrdí, že "není divu", že k útoku došlo. Je překvapením, že Sky News doslova ospravedlnila pokus o atentát na slovenského premiéra Roberta Fica. Opovrženíhodné hyeny." (zerohedge.com)

PS. K tomuto mechanismu cíleného zabíjení viz náš článek Atentát na slovenského premiéra Fica a umělá inteligence.

Čínští investoři koupili největší veřejný bordel v Evropě
Čínští investoři nedávno koupili slavný veřejný bordel "Paša" v Německu. Úřady SRN se obávají, že dohoda zahrnuje čínskou mafii a že čínské speciální služby začnou fungovat v tomto nevěstinci. Bordel "Paša" existuje v Kolíně nad Rýnem od 70. let. a jeho výkon je 1 000 klientů denně. Před třemi lety koupil 46letý čínský občan tento veřejný bordel za rekordních 11 milionů eur. (Telegram)

PS. Na bordelu v EU nelze prodělat, a v Česku zvláště.


Archiv tematických čísel

2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014